Acupunctuur

Behandelingen Acupunctuur

Sinds 2005 heb ik een zelfstandige praktijk voor acupunctuur. 

 

Ik heb me gespecialiseerd in het behandelen van vrouwen en vrouw-gerelateerde problematiek. Klachten tijdens en na de zwangerschap kunnen vaak goed en veilig behandeld worden met acupunctuur.

Ook kun je bij mij terecht als je vastloopt in je leven. Omdat ik naast acupunctuur ook yogales geef en kennis heb van Feng Shui en Facereading, heb ik je veel te bieden. Ik kan je in beweging brengen en veel zelfinzicht geven. Een waardevolle combinatie. Kijk voor meer informatie op Flow up your life. 

 

Sinds 2020 behandel ik daarnaast mensen met pijnklachten met de Balansmethode van Dr. Tan. Bij deze methodiek ervaar je direct tijdens de behandeling verlichting van de pijn. Stap voor stap bouwen we aan het wegblijven van de pijn. Een zeer veelbelovende acupunctuur-methode! 

Acupunctuur close up
Acupunctuur oud boek
Praktische informatie

Draag loszittende kleding, zodat onderbenen en armen gemakkelijk vrij van kleding kunnen worden gemaakt.

Mijn praktijk is opgenomen in het register van de zorgverzekeraars en daarmee komen de consulten voor vergoeding in aanmerking. Hoeveel je vergoed krijgt is afhankelijk van je zorgverzekeraar en het door jou afgesloten pakket.

 

Je betaalt voor een acupunctuur consult € 55,-.

Je kunt contant betalen of het bedrag overmaken. Je krijgt een factuur mee, die je zelf in moet dienen bij de zorgverzekeraar.

 

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging Zhong. 

Algemene voorwaarden en privacy statement

Via onderstaande links kun je het Privacy Statement en een document ten aanzien van het Klachten- en tuchtrecht inzien.​ Deze documenten gelden ten aanzien van Maan 7 Acupunctuur. 

Privacy Statement

Klachten- en tuchtrecht