Aruna Yoga

Groepslessen Aruna Yoga

Aruna Yoga is een yogavorm die gericht is op healing (genezing) en op het bewust worden van jezelf, van je lichaam en geest. Het richt zich op het hier en nu. Het heeft raakvlakken met andere yogavormen, zoals Kundalini en Hatha Yoga. Ik ben lange tijd op zoek geweest naar een yogavorm die bij mij past en in Aruna Yoga heb ik die gevonden. Het fijne is de afwisseling van actieve houdingen en bewegingen en de focus op ademhaling en ontspanning. Ik heb het als helend voor mezelf ervaren en ook in mijn lessen zie ik dat gezondheidsklachten van beoefenaars verminderen. Het is goed voor body and mind!

Aruna Yoga sluit goed aan bij Acupunctuur en mijn kennis uit de Chinese Geneeswijzen zal regelmatig verweven worden in de lessen.

Aruna Yoga is geschikt voor iedereen. Ik geef les in kleine groepjes (maximaal 7) en je hoeft zeker niet lenig te zijn. Ieder volgt zijn eigen lichaam en er is ruimte om de houdingen of oefeningen aan te passen aan datgene wat jij op dat moment nodig hebt.  

Op dit moment zijn er 2 lessen in de week:

Maandagochtenden van 10.00 uur tot 11.15 uur

Woensdagochtenden van 10.00 uur tot 11.15 uur

Neem contact met me op als je interesse hebt in Aruna Yoga. Je begint altijd met een gratis proefles, zodat je kunt ervaren of deze yogavorm bij je past.

Maan 7

 

Dimphi Goedhart

Oudestraat 99
5421 WD Gemert


info@maan7.nl​

 

Tel: 06-10319037

Contact
Menu
Nieuws

Elke maandag- en woensdagochtend Aruna Yoga bij Maan 7!

Social Media
  • Facebook Social Icon
  • Blogger Social Icon

Copyright © 2017 All Rights Reserved. By Maan 7.