Mogelijkheden Facereading & Timing in Life

Ontdek wat Facereading en inzicht in je Timing in Life voor je kunnen betekenen.
Consult Timing in Life

Stem af op je levenscyclus en go with the flow.

 

Op de dag dat je werd geboren, werd de energie van dat moment ingeprint in je zijn. Deze energie creëert patronen die beïnvloeden wie je bent, hoe je je voelt, hoe je denkt en hoe je je gedraagt. Het beïnvloedt wat je leuk vindt, waar je goed in bent en waar je mee worstelt. Het draagt informatie met zich mee over wat je in het leven nodig hebt om je sterk en gelukkig te voelen.

Deze energetische patronen bewegen door de tijd heen in je leven en geven elk jaar een ander thema, een andere energie die actief is en jou op een bepaalde manier beïnvloedt.

Als je deze cycli in de tijd leert begrijpen, dan kun je invloed uitoefenen op de timing van je beslissingen, acties en projecten. Je kunt je afstemmen op de energie van dat jaar en een soort flow creëren waarin je meebeweegt met de energie van dat jaar, in plaats van dat je het gevoel hebt dat je tegen de stroom in aan het zwemmen bent. 

In een sessie Timing in Life leg ik jouw persoonlijke energetische patronen uit, die gebaseerd zijn op je geboortedag. Als je daardoor leert begrijpen waarom je de ervaringen hebt die je hebt, dat kun je stoppen met jezelf de schuld geven. Je kunt je ontspannen en je focussen op de dingen die je op dat moment ondersteunen in je persoonlijke groei.

Consult Facereading

Leer begrijpen wie je werkelijk bent.

​Bij een Consult Facereading analyseer ik je gezicht aan de hand van al je gezichtskenmerken. Elk detail in je gezicht geeft informatie over wie je bent en wie je bedoeld bent te zijn. Door invloeden van buitenaf raken we onszelf vaak een beetje kwijt. We proberen ons aan te passen aan de belangrijke mensen om ons heen en wat zij van ons verwachten. Denk aan je ouders of de invloed van een leraar op school. Door te onderzoeken wat de blauwdruk van je gezicht laat zien over je kwaliteiten en persoonlijkheid krijg je weer meer grip op wie je van binnen echt bent. Niemand ziet er precies hetzelfde uit als jij. Je gezicht is uniek: jij ben uniek! En dat betekent iets. Laten we dat samen gaan onderzoeken.

Tijdens een Consult Facereading gaan we ook in op de energie die je op de dag dat je bent geboren hebt meegekregen. Welke patronen horen daarbij en hoe beweegt deze energie zich door de tijd.

Als je de patronen in je gezicht en in je geboortedatum leert kennen en kunt omarmen dan leer je om ontspannen gewoon jezelf te kunnen en mogen zijn. Je kunt dan beginnen met het leven te leven dat aansluit bij je innerlijke natuur en een eigen natuurlijke flow te creëren.

Consult ZIE je kind

Ontdek de energetische wisselwerking tussen je gezinsleden.

 

Wat zou het fijn zijn als kinderen al van jongs af aan worden begrepen door hun ouders. Dat ouders kunnen zien we ze echt zijn. Dat ouders niet verwachten dat ze anders zijn.

Heb jij veel strijd met je kind? Dan komt dat waarschijnlijk doordat jullie een verschillende energie hebben. 

Op de dag dat je werd geboren, werd de energie van dat moment ingeprent in je zijn. Dat geldt voor jou, je partner en ook voor je kinderen. Deze energie creëert patronen die beïnvloeden wie je bent, hoe je je voelt en hoe je je gedraagt. En deze patronen kunnen met elkaar botsen. 

Het is zo waardevol om elkaars energie te kennen en te begrijpen. Dat zorgt voor wederzijds begrip en respect en zal zeker het aantal conflicten doen afnemen. 

In dit consult leer je welke elementen ieder gezinslid met zich meedraagt, zowel op basis van de geboortedag als het element dat dominant is in het gezicht van ieder.

Ik nodig je uit om bij mij meer te komen leren over jezelf en je kind, zodat je hem of haar door de jaren heen goed kunt begeleiden op hun weg naar volwassenheid. Ik gun ieder kind om van jongs af aan echt gezien en begrepen te worden. 

Tarieven

De consulten zijn zowel in-person als op afstand te boeken.
In-person consulten vinden plaats in de sfeervolle praktijk in Gemert.
Consulten op afstand vinden plaats via een platform, zoals Skype of telefonisch.

Consult Facereading

Duur: 1,5 uur.

€ 70,-

Consult Timing in Life

Duur 30 minuten.

€ 30,-

Consult ZIE je kind

Duur 45 minuten.

€ 45,-

Please reload