Dimphi Goedhart

Maan 7 is opgezet door Dimphi Goedhart. Dimphi (1976) is een specialist op het gebied van Chinese Geneeswijzen. Sinds het jaar 2000 heeft zij opleidingen gevolgd en is zij werkzaam geweest op het gebied van Chinese Geneeswijzen. Zij is opgeleid in o.a. Acupunctuur, Qi Gong, Chinese Gezichtsanalyse, Feng Shui, Nine Star Ki en Westerse Medische Basiskennis. 

In 1999 is zij afgestudeerd aan Universiteit Wageningen als Consumentenwetenschapper, met de specialisaties sociologie, bedrijfskunde en ecologie van het wonen. Altijd stelde zij hierin de mens centraal. Na een paar jaar gewerkt te hebben bij een woningcorporatie, heeft ze een carrière-switch gemaakt en is ze gestart met een eigen praktijk, Acupunctuur Goedhart. Ze wilde haar wereld echter vergroten en in Maan 7 komt nu alles bij elkaar. 

 

Bij Maan 7 kun je terecht voor inzicht, advies en begeleiding. Dimphi analyseert de patronen in je huis, in je gezicht, in je geboortedatum en helpt je om je leven in de juiste flow te krijgen.  

Dimphi Goedhart is getrouwd en moeder van 3 zonen. De twee jongsten zijn geadopteerd uit China. 

foto Dimphi zakelijk2.JPG
'Wij kunnen veel leren van de wijsheden uit de Chinese filosofie. Ik zet deze kennis graag in om jou te helpen beter in je kracht te komen. Hoe kun je worden wie je bedoeld bent te zijn? Hoe krijg je je leven in een positieve flow?
Als driehoek hoef je niet door een rondje te passen. Ik sta vierkant achter je!'
                                                                         Dimphi Goedhart