Feng Shui

Energetisch Woonadvies

Thuis is de plek waar je tot rust komt. Thuis is de plek waar je je kunt opladen voor alle activiteiten in je leven. Thuis is de plek waar je je fijn en veilig voelt.

Lukt dit bij jou ook altijd? Voelt jouw woning als dat veilige nest waar je je kunt terugtrekken en opladen? Waar je graag mensen ontvangt? Waar sprake is van een fijn en harmonieus (gezins-)leven?

 

Het is heel belangrijk dat de energie in je woning goed kan stromen. Als er namelijk blokkades ontstaan in de energiestroom van je woning, dan ontstaan er ook blokkades in je leven. En andersom: zijn er dingen in je leven die niet lekker lopen, dan zal dit zichtbaar zijn in je huis.  

Maan 7 geeft adviezen voor je woning gebaseerd op Feng Shui. Feng Shui gaat over de relatie tussen de mens en zijn leef- en werkomgeving. Feng Shui geeft inzicht in wat de woning laat zien over het leven van de bewoners.

Op basis van de plattegrond van je woning, de geboortedata van de bewoners en een huisbezoek maak ik inzichtelijk voor je waar er blokkades zijn in je woning en met welke levensgebieden deze samenhangen. Daarnaast reik ik handvatten aan om de woning en daarmee je leven te harmoniseren. Elke kleine verandering in de woning zal hoe dan ook effect hebben op de bewoners van die woning.

Conceptuele Feng Shui

Er zijn verschillende vormen van Feng Shui. De vorm die ik toepas wordt Conceptuele Feng Shui genoemd. Kenmerkend voor deze vorm van Feng Shui is dat er wordt gewerkt met een waaier aan mogelijkheden om de energetische situatie van je woning en je leven te verbeteren. Geen vreemde of starre adviezen dus, maar adviezen die recht doen aan jou als bewoner en waarbij je kunt kiezen wat het beste bij je past. 

Nine Star Ki

Bij een Feng Shui advies is het belangrijk om te kijken naar de energetische wisselwerking tussen de woning en de bewoners. Voor het bepalen van de energie van de bewoners maak ik gebruik van Nine Star Ki, een belangrijke vorm van Chinese Astrologie gebaseerd op de geboortedatum van een persoon. Nine Star Ki geeft veel informatie over hoe je in het leven staat, waar je krachten liggen en ook wat je uitdagingen zijn.