Flow Up Your Life

In 10 weken naar een betere flow in je leven

Loop jij telkens vast in je leven of kom je steeds weer dezelfde soort problemen tegen?

Vraag je je af waar je het beste hulp kunt vragen omdat er meerdere dingen tegelijk spelen?

Wil je een betere flow in je leven?

Zit je niet lekker in je vel?
Zit je misschien tegen een burnout aan en wil je voorkomen dat je helemaal onderuit gaat?

Wil je meer zelfinzicht en meer inzicht in jouw relaties?

Ik heb een speciaal programma ontwikkeld om vrouwen te helpen die op een bepaalde manier vastlopen in hun leven. Het 'Flow Up Your Life' traject. Het is een unieke manier om je in korte tijd op allerlei manieren in beweging te brengen. Lichamelijk, mentaal en energetisch. Ik combineer in dit programma acupunctuur, yoga en Chinese filosofie om je meer inzicht te geven in jezelf en in de blokkades op je pad. 

Het gaat om een periode van 10 weken waarin ik je begeleid naar een betere flow in je leven.

succesvol meisje
Praktische informatie

Het Flow Up Your Life traject is een programma van 10 weken, waarin verschillende Oosterse filosofieën samenkomen. We zien elkaar elke week voor een acupunctuurbehandeling, waarin ook tijd is voor gesprek en coaching op basis van Nine Star Ki, Chinese Facereading en Feng Shui. Deze Oosterse filosofieën zullen je heel veel inzicht geven in jezelf en je interactie met je omgeving. Daarnaast kom je wekelijks naar een van mijn Aruna yogalessen. Daarin zal aandacht zijn voor ademhaling, luisteren naar je lichaam, inspanning en ontspanning.

De consulten duren anderhalf uur en de prijs per consult is € 82,50. Afhankelijk van je verzekering komen deze consulten (deels) in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar.

Ik raad van harte aan ook wekelijks mee te doen aan een Aruna yogales. Voor de Aruna yogalessen kun je een 10-lessenkaart kopen voor een gereduceerd tarief € 85,- (normale prijs is € 95,-) De yogalessen vinden plaats in Gemert.

Onderdeel van het traject is een huisbezoek in het kader van Feng Shui. Het analyseren van de interactie van jou met je woning is namelijk heel belangrijk bij het verbeteren van de flow in je leven. Je huis kan je daarbij echt helpen en je kunt er ook zelf mee aan de slag!

Heb je interesse in het Flow Up Your Life traject? Neem dan contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan kan ik je meer vertellen over de inhoud van het programma en merk je vanzelf of dit is wat bij jou past op dit moment in je leven.

Toelichting toegepaste filosofieën Flow Up Your Life

Acupunctuur kan je helpen bij gezondheidsklachten op zowel lichamelijk als mentaal gebied.

Feng Shui zet ik in om te diagnostiseren waar zich in je huis en daarmee in je leven blokkades bevinden. Met deze inzichten kun je deze blokkades vrijmaken. Ook wordt de interactie van jou en de andere bewoners met de woning bekeken. Er volgen praktische adviezen om de flow in je huis en daarmee in je leven te verbeteren.

Facereading en Nine Star Ki gebruik ik om je te laten herkennen wie je bedoeld bent te zijn. De bouw van je gezicht en je geboortedatum geven inzicht in je kwaliteiten en uitdagingen. Ook bekijken we bij Nine Star Ki hoe de interactie van jou is met de belangrijkste mensen om je heen. Je leert niet alleen jezelf, maar ook de ander beter begrijpen. Bijvoorbeeld je partner, maar ook je kinderen. Heb je kinderen? Dan is dit inzicht een waardevol cadeau voor ze.

Aruna Yoga is een prettige en toegankelijke vorm van yoga die zich richt op genezing. Er is aandacht voor intentie, ademhalingstechnieken, meditaties, mantra's, mudra's en natuurlijk de yogaposes. Sommige onderdelen zijn dynamisch en andere onderdelen juist verstillend. Muziek speelt bovendien een belangrijke rol bij Aruna yoga.