Feng Shui gaat over de interactie tussen de mens en zijn omgeving. Ben jij je bewust van de invloed die je omgeving op jou heeft? Ben jij je ervan bewust dat je woning effect heeft op hoe jij je voelt en hoe bijvoorbeeld je relaties zich ontwikkelen? Of je carrière?

Andersom heeft jouw energie ook invloed op je woning. Hierdoor kan ik als Feng Shui adviseur uit je woning aflezen waar blokkades zijn in je leven. Natuurlijk kan ik je ook adviseren hoe je deze blokkades kunt opheffen. Gerichte aanpassingen in je huis, laten de energie beter stromen en zorgen ervoor dat jij je gelukkiger gaat voelen. 

Facereading gaat over je gezicht als blauwdruk van wie je bedoeld bent te zijn. Als je via de patronen in je gezicht leert wat je kwaliteiten zijn en hoe je in een betere flow kunt komen in je leven, help ik je om je goed te voelen in je hart.

Nine Star Ki gaat over de energie die je hebt meegekregen op het moment dat je werd geboren. Ook met het leren over deze patronen leer je jezelf beter kennen en kun je in een betere flow komen in je leven.

Feng Shui gaat verder dan alleen het creëren van een mooi ingerichte woning. Facereading gaat verder dan alleen het lezen van je gezichtskenmerken. Timing in Life gaat verder dan bijvoorbeeld een horoscoop. Ik help je met het vinden van balans in je leven, met het in beweging brengen van de energie in je leven en ik help je bij het vinden van meer geluk. Je huis voelt beter en je hart voelt in balans.

bij Maan 7

Maan 7 is er voor jou! 

Ik ben gestart met Maan 7 om mensen te helpen zich goed te voelen. Het raakt me dat er zoveel mensen zijn die zich niet fijn voelen. Dat kan zijn door gezondheidsklachten, door stress of spanningen, door depressieve gevoelens, door problemen in de thuissituatie, noem maar op. Allerlei situaties die zich voordoen vanaf de geboorte waardoor ze het contact met zichzelf stukje bij beetje zijn kwijt geraakt.

Ik wil je helpen om je goed te voelen. Zowel in je lijf als in je hart. In je huis en in je ziel. Dichterbij wie je bedoeld bent te zijn, vertrouwend op je innerlijke wijsheid.

Mijn aanpak hiervoor vindt zijn oorsprong in de Chinese Geneeswijzen. Ik werk met acupunctuur, met yoga en met elementen uit de Chinese filosofie, namelijk Feng Shui, Facereading en Nine Star Ki. 

Feel Good at Home & Heart

Op deze pagina kun je je registreren voor de eerstvolgende workshop(s). Staat de workshop van jouw voorkeur er (nog) niet bij of wil je met een eigen groep een workshop volgen? Dan kun je je alvast aanmelden of meer informatie aanvragen.

Op dit moment staat er nog geen workshop ingepland. Je kunt een aanvraag doen voor een workshop Feng Shui of Facereading als je dat bijvoorbeeld met een groepje vriendinnen of collega's zou willen volgen. Of laat me gewoon weten dat je interesse hebt in een van de workshops!