Praktische Informatie Workshops

Een workshop volgen bij Maan 7

De verschillende workshops duren 2 tot 2,5 uur en worden gegeven in mijn praktijkruimte aan de Oudestraat 99 in Gemert. 

Vanaf 3 personen kan de workshop doorgaan en er kunnen maximaal 7 personen deelnemen. De data van de workshops worden op deze pagina weergegeven en aangekondigd op Facebook. De workshops kosten € 20,- per persoon, inclusief materiaal, koffie en thee.

Het is ook mogelijk om een workshop aan te vragen met een groepje. Dan gaan we in overleg wanneer de workshop plaats vindt. Ook kan ik op een andere lokatie een workshop komen geven. Leuk bijvoorbeeld voor een vriendenuitje of een vrijgezellenfeestje.

Op deze pagina kun je je registreren voor de eerstvolgende workshop(s). Staat de workshop van jouw voorkeur er (nog) niet bij of wil je met een eigen groep een workshop volgen? Dan kun je je alvast aanmelden of meer informatie aanvragen.

Op dit moment staat er nog geen workshop ingepland. Je kunt een aanvraag doen voor een workshop Feng Shui of Facereading als je dat bijvoorbeeld met een groepje vriendinnen of collega's zou willen volgen. Of laat me gewoon weten dat je interesse hebt in een van de workshops!