Mogelijkheden Feng Shui Advies

Feng Shui Advies Compleet, Quickscan, Huisbezoek of Aankoopadvies?
Feng Shui Advies Quickscan

Bij een Quickscan zorg ik voor een overzichtelijke analyse van je energetische woonsituatie op papier met daarbij een uitwerking van de Nine Star Ki profielen van de bewoners. Dit doe ik op basis van de plattegronden van de woning en de geboortedata van de bewoners. Vervolgens kom ik op huisbezoek, waarbij ik uitleg geef over wat de plattegrond en de Nine Star Ki profielen laten zien. Dit, gecombineerd met wat de woning tijdens het huisbezoek aan mij laat zien, geeft meer inzicht over jouw specifieke levenssituatie. Tijdens het huisbezoek is er ruimte om concrete woonadviezen te geven. Dit zijn bijvoorbeeld adviezen over kleurgebruik, positionering van meubilair, de indruk die de voordeur op bezoekers maakt, enzovoorts. Dit huisbezoek duurt ongeveer 2 uur. De Quickscan leidt tot meer inzichten dan alleen een Huisbezoek, door de uitgebreidere voorbereiding vooraf. Je ontvangt hierbij ook een overzichtelijke schriftelijke Feng Shui analyse van de woning, waarin ook de geboortedatums worden besproken.

Feng Shui Aankoopadvies

Een Feng Shui Aankoopadvies is interessant voor je als je op zoek bent naar een nieuwe woning. Het Aankoopadvies houdt in dat ik de plattegronden van een eventueel aan te kopen woning analyseer, de energetische sterke en zwakke punten voor je benoem en de kwaliteiten van de woning samenbreng met de wensen en de Nine Star Ki getallen van jullie als toekomstige bewoners.

Feng Shui Advies Compleet

Het meest volledige en uitgebreide woonadvies dat beschikbaar is. Met dit Feng Shui Advies Compleet krijg je veel inzichten en adviezen om je woning en je leven in de juiste flow te krijgen. Het is met name geschikt voor mensen die een concrete hulpvraag hebben over hun woning of over hun leven. Alles komt samen in een schriftelijk Adviesrapport. In dit Adviesrapport wordt de analyse van de plattegronden opgenomen, de Nine Star Ki analyse van de bewoners en de specifieke wisselwerking tussen de woning en de bewoners. Ook worden de verschillende ruimtes in de woning geanalyseerd en zal er per woonvertrek een advies worden gegeven. In dit rapport wordt uitgebreid antwoord gegeven op uw individuele hulpvraag of -vragen en wordt duidelijk gemaakt op welke manier en eventueel in welke volgorde je bepaalde gewenste wijzigingen kunt uitvoeren. Een huisbezoek maakt onderdeel uit van dit Adviesrapport, waarbij ik aanvullende informatie en foto's verzamel en waarin we in gesprek kunnen gaan over jouw hulpvragen en achtergronden. Het Adviesrapport vormt een mooi en bruikbaar naslagwerk van de bevindingen en adviezen, waarmee je direct aan de slag kunt.

Feng Shui Huisbezoek

Een Feng Shui Huisbezoek houdt in dat ik bij je langs kom om ter plekke en direct Feng Shui woonadviezen te geven. Dit zijn bijvoorbeeld adviezen over kleurgebruik in de ruimte, positionering van meubilair, de indruk die de voordeur op bezoekers maakt, enzovoort. Dit huisbezoek duurt ongeveer 2 uur. Ik ontvang graag van tevoren de plattegronden en de geboortedata van de bewoners, zodat ik goed voorbereid de adviezen kan geven. Hou er rekening mee dat je de adviezen en analyses niet op papier ontvangt bij een Feng Shui Huisbezoek. Natuurlijk mag je tijdens mijn bezoek wel alles opschrijven wat ik vertel.