Een perfectionist.


Ik ben een perfectionist. Daarom duurt het even voordat deze site online gezet wordt. Ik vind het belangrijk dat de layout van de site perfect is. Ik wil dat de site op alle verschillende apparaten, van telefoon tot notebook en pc, mooi wordt weergegeven. Geen gekke verspringingen in de tekst. Overal hetzelfde lettertype. Alles goed leesbaar en overzichtelijk. Dat vraagt dus wat voorbereiding. Daarnaast hou ik ook nog rekening met de tijd van het jaar in combinatie met mijn eigen Nine Star Ki-energie. Dus ga ik niet verhuizen in een 5-aarde jaar en moet ik het juiste moment kiezen om Maan 7 te lanceren. Maar het is nu bijna zover. Ik ben de laatste verbeteringen aan het aanbrengen op de site. Ik schrijf dit blog, ook om te testen of het me lukt deze tekst ook in het juiste lettertype te krijgen. En dan kan ik eindelijk de lucht in! Nou ja, Maan 7 kan de lucht in...! Ik heb er heel veel zin in om veel mensen te mogen inspireren en begeleiden met Feng Shui, Chinese Gezichtsdiagnose, Nine Star Ki en Acupunctuur. Dat ik perfectionistisch ben is natuurlijk ook voor jou belangrijk. Want als je mij inschakelt voor een advies of analyse kun je er op rekenen dat ik alles op alles zet om ook dat perfect te doen voor jou! Daar kun je op vertrouwen!

Ik ga de sprong bijna wagen!


37 keer bekeken0 reacties