Er komt wat leuks aan!


Na een superleuke eerste Workshop Kennismaken met Feng Shui, mag ik deze maand opnieuw vele mensen gaan adviseren en inspireren! Op zaterdag 25 maart en zondag 26 maart sta ik namelijk op het Feel Good & Shop Event aan de Noordkade in Veghel! Een prachtige industriële lokatie, waar Maan 7 in een huiselijke setting zal laten zien wat een Energetisch Woonadvies voor jou kan doen. Je kunt zelfs je woningplattegrond meenemen en ter plekke nuttige adviezen krijgen van mij en mijn collega Cindy. Dus heb je een hulpvraag over je woning? Neem je plattegrond mee en kom even langs in onze stand!

Ook zonder plattegrond kunnen we je trouwens wat vertellen over dingen die belangrijk zijn om de energie goed door je woning te laten stromen. Kom langs en laat je inspireren!

Vorig jaar stond ik ook op het Feel Good & Shop Event met Chinese Gezichtsanalyse. Ik bekeek de gelaatskenmerken van de bezoekers en schreef dan op wat deze kenmerken voor betekenis hadden. Prachtige momenten van herkenning bij de bezoekers. En dit jaar mag ik dus meer laten zien over Energetisch Woonadvies. Het Feel Good & Shop Event is van de ene kant een shop-paradijs, met allemaal leuke spulletjes en sfeermakers. Van de andere kant is er dus ook aandacht voor Feeling Good. En laten we het lekkere eten niet vergeten!

Ook de volgende Feng Shui-workshop heb ik weer ingepland, op woensdag 12 april. De data voor de workshops Chinese Gezichtsanalyse en de 5 Elementen volgen binnenkort. Eerst even wat voorbereidingen treffen voor de beurs. Ga ik jullie daar zien?


50 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven