Voortschrijdend inzicht


Bij het opzetten van je bedrijf ga je niet over 1 nacht ijs. Er wordt gewikt en gewogen, opties bedacht en weer geschrapt, ontwerpen aangepast en namen verzonnen. En dan, als je dan eindelijk al je keuzes hebt gemaakt, ga je van start. Om vervolgens toch te ontdekken dat een gemaakte keuze niet de juiste was. Dat gebeurde ook de afgelopen week een paar keer. De beurs zat er aan te komen, dus ik ben aan de slag gegaan met het ontwerpen van visitekaartjes. Dat is wel leuk van het hebben van een eigen zaak, want je mag je met allerlei dingen bezig houden buiten je eigenlijke vakgebied. Zo heb ik zelf de site gebouwd, de visitekaartjes ontworpen en mag ik mijn eigen financiële administratie doen. Zelfs dat laatste vind ik leuk om te doen, maar wat dat betreft ben ik geloof ik een uitzondering.

Maar ik stond dus al met mijn ontwerp voor de visitekaartjes bij de drukker, toen ik even ergens op moest wachten. En daar on the spot ontstond er dus een nieuw inzicht! Mijn visitekaartje moest toch nog anders! Net op tijd... Ik weer naar huis en aan de slag. Alles gelukkig net op tijd afgekregen voor de beurs, zodat ik me op en top kon presenteren. Fijn!

En daar stond ik dan voor de tweede keer op het Feel Good & Shop Event. Best spannend voor een introverte standhouder zoals ik. Het is gelukkig aardig gelukt om me Good te Feelen. Om me heen werd er volop geshopt en de Feel Good Vibes hingen in de lucht! Het was leuk om mensen te mogen inspireren en kennis te laten maken met de mogelijkheden van Feng Shui voor hun woning en hun leven. Mijn slogan is: Feel Good at Home & Heart. Dat is wat Feng Shui voor je kan doen. Ik had er echter voor gekozen om niet de nadruk te leggen op Feng Shui, maar om het Energetisch Woonadvies te noemen. Mij leek Energetisch Woonadvies prikkelend... het zou mensen nieuwsgierig maken naar wat dat dan is. Dat bleek ook zo te zijn. Maar als je dan uitlegde dat het Feng Shui was, werd het meteen duidelijk. Tja, dan is het misschien toch handig om direct duidelijk te zijn wat ik doe: ik geef Feng Shui Adviezen! En dan leg ik vervolgens wel uit dat dat niet betekent dat je je voordeur rood moet gaan schilderen of een draak in je voortuin moet zetten. De Feng Shui die ik toepas biedt juist een spectrum aan subtiele (en soms minder subtiele) mogelijkheden voor verbeteringen van de energiestroom in je woning en in je leven. Er is altijd een manier om de situatie te wijzigen die bij jou past. Want zeg nou zelf: als je een hekel hebt aan de kleur rood, dan ga je toch zeker niet je muur rood verven! Het vuurelement (waar de kleur rood bij

hoort) is gelukkig ook toe te voegen door bijvoorbeeld verlichting, bepaalde vormen of een mooi kunstwerk. Voor ieder wat wils, toch? Wat een opluchting!

Dus ondertussen heb ik mijn site alweer aangepast en heb ik de 'Energetische Woonadviezen' vervangen door 'Feng Shui Adviezen'. Voortschrijdend inzicht: loslaten, vernieuwen en weer doorgaan! O, maar mijn visitekaartjes... 200 kaartjes met Energetisch Woonadvies erop. Snel uitdelen dan maar en op naar de drukker voor mijn nieuwe ontwerp!


19 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven