Viamama kennismakingscadeau

Gratis Nine Star Ki profiel

In 2020 is Viamama Vrouwenzorg geopend: een prachtig en warm centrum voor vrouwenzorg in Son. Ik ben als acupuncturist verbonden aan Viamama. Ter kennismaking met alle therapeuten en disciplines hebben we allemaal een cadeautje voor jullie ter beschikking gesteld.

Mijn cadeau:

Gratis Nine Star Ki-profiel

Waarom?

Enerzijds om kennis te kunnen maken met elkaar. Anderzijds om je te helpen de flow in je leven te verbeteren. Je krijgt meer zelfinzicht doordat je weet welke elementen actief waren op het moment van jouw geboorte.

Wat houdt dit cadeau in?

We maken een afspraak van 15 minuten. Ofwel bij Viamama op dinsdagmiddag in Son, ofwel online. In dit kwartier geef ik je uitleg over hoe een Nine Star Ki-profiel is opgebouwd, wat de verschillende elementen betekenen en ontvang je jouw persoonlijke Nine Star Ki-profiel. Het profiel bestaat uit 3 getallen en is gebaseerd op de patronen die actief waren op het moment van je geboorte. De getallen staan voor de elementen Water, Hout, Vuur, Aarde en Metaal. Deze 5 elementen spelen een grote rol in de Chinese Geneeswijzen en gebruik ik in mijn werk als acupuncturist en bij het Flow Up Your Life programma (Feng Shui, NSK in relaties en facereading).

Geldigheid actie: 

Deze actie is geldig tot 31 maart 2021.

Maan 7

 

Dimphi Goedhart

Oudestraat 99
5421 WD Gemert


info@maan7.nl​

 

Tel: 06-10319037

Contact
Menu
Nieuws

Helaas, we zijn in lockdown. Hopelijk mogen we snel weer open!

Social Media
  • Facebook Social Icon
  • Blogger Social Icon

Copyright © 2017 All Rights Reserved. By Maan 7.