Voor welke klachten?

Wat kan acupunctuur voor jou betekenen? 

Acupunctuur heeft een positief effect op veel verschillende lichamelijke en ook mentale klachten. Bij de volgende klachten heb ik al vaak hele goede resultaten bereikt:

Pijn: van hoofdpijn en rugpijn tot gewrichtspijn en sportblessures.

Ik heb veel mensen mogen helpen met verschillende soorten hoofdpijn, (acute en chronische) rugpijn, tennisarm en RSI-klachten, knieblessures, schouderpijnen, klachten aan enkels en achillespezen en andere overbelastingen en sportblessures. Ook is pijnverlichting te bereiken bij reumatische pijnklachten en artrose.

Menstruatie, zwangerschap en overgang.

Dit is een van mijn specialisaties. Ik heb veel mensen mogen helpen met menstruatieklachten (zoals pms, pijnlijke borsten, pijnlijke menstruatie en overmatig bloedverlies). Ook de uitdagingen van de overgang kunnen worden verminderd met behulp van acupunctuur, zoals nachtzweten, stemmingswisselingen en opvliegers. Zwangere vrouwen kunnen bij mij terecht met klachten zoals bijvoorbeeld zwangerschapsmisselijkheid, prenatale depressie, maagzuur, aambeien en spanningsklachten. Na de bevalling kan acupunctuur ondersteunen bij postnatale klachten.  Acupunctuur biedt ook mogelijkheden aan stellen met een kinderwens, al dan niet in een vruchtbaarheidstraject (KI, IVF, ICSI).

Spanningsklachten, hartkloppingen, burnout, depressie.

Ook voor dit soort klachten kun je acupunctuur inschakelen. De praktijk voor Groepsacupunctuur biedt minder mogelijkheden om te praten over de dingen die je dwars zitten, maar dat is ook niet altijd nodig. Of misschien ga je daarvoor al naar een psycholoog of een andere therapeut. Ik kan je helpen je energie weer in beweging te krijgen en spanning te verminderen. Hartkloppingen, benauwdheid op de borst, angstaanvallen, stemmingswisselingen of zwaarmoedigheid. Probeer gewoon eens wat acupunctuur voor je kan betekenen, zonder dat je daarvoor de diepte in hoeft. Wil je wel de diepte in? Dan kan ik je ondersteunen door middel van coaching en gaan we naast acupunctuur aan de slag met Chinese Gezichtsanalyse, Nine Star Ki analyse en/of een Energetische Analyse van je woning.

Stoppen met roken

Hiervoor is Groepsacupunctuur uitermate geschikt. Er zijn meestal maar 2 behandelingen nodig, maar je kunt gemakkelijk even binnenlopen als het je toch zwaarder valt dan verwacht. Het is vaak fijn om de eerste weken door te komen met een stok achter de deur: volhouden tot aan de volgende acupunctuurbehandeling. Tot dat niet meer nodig is en je het op eigen kracht kunt! Zorg ervoor dat je 24 uur voor de eerste acupunctuurbehandeling niet rookt. Als je komt voor stoppen met roken is het niet nodig het hele Intake formulier in te vullen.