Workshops

Ontdek meer over Feng Shui en Facereading

Workshop Facereading

In deze workshop ga je jezelf eens goed bekijken! Na een interessante uitleg over de verschillende elementen en hoe deze in je gezicht te zien zijn, gaan we kijken welk element vooral in jouw gezicht aanwezig is. En wat vertelt dat over jou? Je leert over betekenissen van bepaalde gezichtskenmerken en je leert de elementen in het gezicht van een ander te herkennen. 

Aan het begin van de workshop maken we van iedereen een paar foto's die we gaan analyseren. Wat is de betekenis van dat littekentje op je kin? Wat zegt die rimpel op je voorhoofd? Waarom mag je trots zijn op jouw opvallende neus? 

We gaan op een hele boeiende en positieve manier naar onszelf kijken!

Workshop Kennismaking met Feng Shui

In deze workshop gaan we aan de slag met de plattegrond van je eigen woning. Je leert wat er aan de basis staat van een Feng Shui analyse. We bespreken de 5 elementen Water, Hout, Vuur, Aarde en Metaal. Je leert hoe de flow van energie door je woning gaat. Je gaat bekijken welke pijnpunten je woning laat zien. En wat kan dit betekenen voor jouw leven? Natuurlijk gaan we ook bespreken hoe je verbeteringen kunt aanbrengen in je woning en daarmee in je leven. Welke Feng Shui maatregelen zijn er om meer balans te krijgen in je woning? Ik begeleid je tijdens deze workshop om inzicht te krijgen in je woonsituatie en laat je kennismaken met de inspirerende wereld van Feng Shui!