Zakelijk Energetisch Advies

Feng Shui op de werkvloer

Feng Shui adviezen zijn ook zeer effectief op zakelijk gebied. Ten eerste natuurlijk omdat het prettig is als je werkplek energetisch goed voelt. Dat is goed voor jezelf, je eventuele werknemers en het werk dat je kunt verzetten. Ten tweede omdat het belangrijk is dat klanten zich prettig voelen in je onderneming. Dan is de kans groter dat zij klant blijven, aankopen doen of zich positief uitlaten over je onderneming. Maar tenslotte ook omdat je via Feng Shui invloed kan uitoefenen op hoe goed je bedrijf loopt.

Dus kun je wel wat extra klanten en inkomsten gebruiken? Of wil je naar een nieuwe lokatie, maar twijfel je of dat de juiste plek is? Wil je weten welke werknemer op welke plek het best tot zijn recht komt? Vraag je je af waar je de kassa (of de financiële afdeling) het beste kunt situeren? Of botert het niet zo tussen collega's onderling en wil je daar op energetische wijze naar laten kijken? Schakel Maan 7 dan in voor een Zakelijk Energetisch Advies. 

Een Zakelijk Energetisch Advies is er zowel voor zzp-ers als voor grote ondernemingen en alles daar tussenin. De prijs is daarom op aanvraag.