top of page
Bos

In 't bos

Achter ons huis hebben wij een mooi bosperceel. Daar genieten wij ontzettend van. En nu kun jij daar ook van komen genieten! Achter in 't bos hebben we een unieke yogadome geplaatst met een prachtig en rustgevend uitzicht. De vogeltjes fluiten en je voelt de energie van de bomen die daar al tientallen jaren staan. Afhankelijk van het weer zijn de lessen in de dome of buiten tussen de bomen. Je kunt kiezen voor wekelijkse yogalessen, de maandelijkse specials of kom voor een 1-daags retreat.

Aruna yoga

Yoga in de natuur

Er zijn wekelijks meerdere Aruna yogalessen in 't bos. Buiten of in de unieke yogadome met zicht op 't bos. Aruna yoga is een vorm van yoga die gericht is op genezing en op het bewust worden van jezelf, van je lichaam en geest. Het richt zich op het hier en nu. Aruna yoga combineert andere yogavormen, zoals Hatha yoga en Kundalini yoga. Het fijne is de afwisseling van actieve houdingen en bewegingen en de focus op ademhaling en ontspanning. Aruna yoga is geschikt voor iedereen en je hoeft zeker niet lenig te zijn. Ieder volgt zijn eigen lichaam en er is ruimte om de houdingen en oefeningen aan te passen aan hetgene wat jij op dat moment nodig hebt.

Mantra's zingen

Open je keelchakra!

Tijdens de Aruna yogalessen zingen we graag mantra's, maar dit is hooguit een klein onderdeel van de les. Terwijl het zingen van mantra's zo fijn is om samen te doen en zo goed voor je is. Als je met luide stem durft te zingen open je je keelchakra en daarnaast hebben de mantra's ook nog een spirituele betekenis. Wij willen dus meer zingen! Daarom deze maandelijkse mantra-avonden, waarbij een aantal mantra's in het sanskriet of in het Engels voorbij komen. We zingen mee met de muziek en je hoeft niet goed te kunnen zingen. Kijk op het lesrooster voor de volgende mantra-avond en meld je aan.

Free flow dans

Het plezier van bewegen

Regelmatig organiseer ik een avond Free flow dans. Op deze avond gebruik ik muziek op basis van de 5 elementen uit de Chinese Geneeswijzen. Ik neem je mee door de energie van deze 5 elementen: water, hout, vuur, aarde en metaal. Er is geen danservaring nodig en je volgt ook geen danspasjes. Deze avond is voor jou als je gewoon blij wordt van dansen en bewegen. Je volgt de muziek met je lichaam. Hoe wil jouw lijf bewegen? Met de muziek volgen we de 5 elementen en ervaar je de energie van de cyclus van het leven. Heerlijk genieten en opladen in de prachtige omgeving van 't bos. Kijk in het lesrooster voor de data.

1-daags yogaretreat

24 juni 2023 Thema Water & Vuur

Soms wil je even meer dan een wekelijkse yoga-les. Je wil er echt even uit. Wat is er dan fijner om jezelf een yoga-retreat te gunnen in 't bos. Op 24 juni 2023 vindt het eerste dag-retreat plaats met het thema Water & Vuur. 

Op zaterdag 24 juni ben je welkom in ’t bos van Maan 7 voor een heerlijk ontspannen en inspirerende dag. Omgeven door de bomen en de fluitende vogeltjes nemen wij je mee in het thema Water & Vuur.

Water staat voor yin, voor rust en stilte. Voor het terugkeren naar jezelf, even helemaal niks meer hoeven. Op deze dag beginnen we met yin, met loslaten en tot rust komen in je eigen lijf. Alsof je je mag laten drijven op water.

Vuur staat voor yang, voor actief zijn en voor creativiteit. Vuur is transformerend. Wat wil jij transformeren in je leven? Hier besteden we op deze dag aandacht aan. Je gaat met hernieuwde energie en inspiratie naar huis.

Wat kun je deze dag verwachten?

  • Een dag ontspannen en opladen op een prachtige plek in ’t bos

  • Inspiratie en transformatie vanuit de elementen water & vuur

  • Verschillende yogavormen, waaronder Yin Yoga, Aruna Yoga en Yoga Nidra

  • Aandacht voor ademhaling en meditatie

  • Leer jezelf nog beter kennen middels jouw Nine Star Ki-getal (Chinese filosofie)

  • Inclusief lunch: een picknick in ’t bos

  • Rust in je hoofd – Kracht in je lijf - En plezier!

 

Wanneer: Zaterdag 24 juni 2023 van 10.00 uur – 16.00 uur

Waar:       Yogadome Maan 7 Natuuryoga

                Oudestraat 99

                5421 WD Gemert

Kosten:    € 115,-

Voor wie:  Iedereen is welkom, 6 tot 12 deelnemers

Door wie:  Lonneke Wouters (Inner Adventures) &

                 Dimphi Goedhart (Maan 7 Natuuryoga)

Aanmelden: Vóór 10 juni

Via bovenstaande link kom je in het online boekingssysteem.

Daar kun je direct het weekrooster zien en je opgeven voor de verschillende lessen.

bottom of page