top of page
Bos

In 't bos

Achter ons huis hebben wij een mooi bosperceel. Daar genieten wij ontzettend van. En nu kun jij daar ook van komen genieten! Achter in 't bos hebben we een unieke yogadome geplaatst met een prachtig en rustgevend uitzicht. De vogeltjes fluiten en je voelt de energie van de bomen die daar al tientallen jaren staan. Afhankelijk van het weer zijn de lessen in de dome of buiten tussen de bomen. Je kunt kiezen voor wekelijkse yogalessen, de maandelijkse specials of kom voor een 1-daags retreat.

Aruna yoga

Yoga in de natuur

Er zijn wekelijks meerdere Aruna yogalessen in 't bos. Buiten of in de unieke yogadome met zicht op 't bos. Aruna yoga is een vorm van yoga die gericht is op genezing en op het bewust worden van jezelf, van je lichaam en geest. Het richt zich op het hier en nu. Aruna yoga combineert andere yogavormen, zoals Hatha yoga en Kundalini yoga. Het fijne is de afwisseling van actieve houdingen en bewegingen en de focus op ademhaling en ontspanning. Aruna yoga is geschikt voor iedereen en je hoeft zeker niet lenig te zijn. Ieder volgt zijn eigen lichaam en er is ruimte om de houdingen en oefeningen aan te passen aan hetgene wat jij op dat moment nodig hebt.

Mantra's zingen

Open je keelchakra!

Tijdens de Aruna yogalessen zingen we graag mantra's, maar dit is hooguit een klein onderdeel van de les. Terwijl het zingen van mantra's zo fijn is om samen te doen en zo goed voor je is. Als je met luide stem durft te zingen open je je keelchakra en daarnaast hebben de mantra's ook nog een spirituele betekenis. Wij willen dus meer zingen! Daarom deze maandelijkse mantra-avonden, waarbij een aantal mantra's in het sanskriet of in het Engels voorbij komen. We zingen mee met de muziek en je hoeft niet goed te kunnen zingen. Kijk op het lesrooster voor de volgende mantra-avond en meld je aan.

Free flow dans

Het plezier van bewegen

Regelmatig organiseer ik een avond Free flow dans. Op deze avond gebruik ik muziek op basis van de 5 elementen uit de Chinese Geneeswijzen. Ik neem je mee door de energie van deze 5 elementen: water, hout, vuur, aarde en metaal. Er is geen danservaring nodig en je volgt ook geen danspasjes. Deze avond is voor jou als je gewoon blij wordt van dansen en bewegen. Je volgt de muziek met je lichaam. Hoe wil jouw lijf bewegen? Met de muziek volgen we de 5 elementen en ervaar je de energie van de cyclus van het leven. Heerlijk genieten en opladen in de prachtige omgeving van 't bos. Kijk in het lesrooster voor de data.

1-daags yogaretreat

Op dit moment is er geen yogaretreat ingepland.

Via bovenstaande link kom je in het online boekingssysteem.

Daar kun je direct het weekrooster zien en je opgeven voor de verschillende lessen.

bottom of page