top of page
MarleenSwaansFotografie-Maan7-57.jpg

Op 't water

Maan 7 Natuuryoga is een samenwerking aangegaan met Waterski & Wakeboardcentrum De Rooye Plas in Handel. Op tijden dat er niet gevaren wordt op de plas - en het dus super-rustig is - mogen wij met de SUP-boards het water op. De waterplas is omgeven door groen. Het is buiten zijn in de natuur op z'n best!

SUP-yoga

Vind je balans en geniet!

SUP-yoga is genieten! Een yogales op 't water is een mooie combinatie van inspanning en ontspanning. Je bent heerlijk actief bezig in de natuur. Doordat je je balans wil houden op het board kun je niet anders dan met je lichaam bezig zijn en kom je dus al snel uit je hoofd. Tijdens de lessen leer je de beginselen van het Stand Up Paddling en beoefenen we yoga op het board. De nadruk ligt natuurlijk op yoga en het aanwezig zijn in het moment. Hoor je de vogels fluiten en het kabbelende water? De SUP-yogalessen zijn geschikt voor zowel beginners als met met ervaring in yoga en/of SUP.

1-daagse yogaretreats

Gun jezelf een dagje opladen

Soms wil je even meer dan een wekelijkse yoga-les. Je wil er echt even uit. Wat is er dan fijner om jezelf een yoga-retreat te gunnen in 't bos. Ik organiseer 1-daagse yoga-retreats met telkens een wisselend programma. Aruna yoga, SUP-yoga, 5-elementen, Feng Shui en Nine Star Ki kunnen langskomen tijdens deze retreats. Meer informatie volgt...

bottom of page